top of page
onzichtbarebeugelweesp
shutterstock_471130532.jpg

ONZICHTBARE BEUGEL

Om weer voluit

te durven lachen

Tanden die scheef staan of onregelmatig zijn gevormd, geel of donker verkleurd met plekjes en vlekjes of een stukje ervan af. Allemaal redenen om onzeker over uw gebit te kunnen zijn, met als gevolg dat u niet meer voluit durft te lachen. Een beugel is de oplossing om scheve tanden te corrigeren.

 

Voor mensen die een slotjesbeugel niet zien zitten kan een onzichtbare beugel de oplossing bieden. Deze onzichtbare beugel is nauwelijks zichtbaar en helpt uw stralende lach terug te krijgen. Bij een Invisalign behandeling werken we met uitneembare aligners (hoesjes) welke iedere 2 weken worden vervangen voor een nieuwe variant. Iedere nieuwe set brengt u een stapje dichterbij het mooie eindresultaat.

Om te weten of de onzichtbare beugel een geschikte beugel voor u is, kunt u een consult aanvragen door ons te bellen of een email te sturen. Dan maken we tijdens dit consult ter plekke de eerste scan van uw gebit, waarna u via 3D-technologie kunt zien welke verbetering we kunnen behalen. U ziet het eindresultaat van de behandeling dus al voordat u gestart bent.

bottom of page